SKS Herentals ontvangt zondagnamiddag Booischot. Nog altijd blijft de betrachting van SKS Herentals om met de beperkte middelen die het heeft niet op de laatste plaats in de rangschikking van vierde provinciale D te eindigen.

Maar SKS Herentals kijkt verder en kan eigenlijk niet wachten tot het volgend voetbalseizoen begint. De nieuwe bestuurlijke structuur staat op papier en trainer Kevin Pauwels maakt grote schoonmaak voor volgend seizoen... of is het puin ruimen?

SKS Herentals realiseerde immers voor volgend seizoen al 11 inkomende transfers. Trainer Kevin Pauwels wordt speler-trainer. Bij Lille werd Vincent Peters weggeplukt. Van reeksgenoot Hezewijk komt het duo Thomas en Stef Vandeweyer over. Van bij de beloften van Oosterzonen komen Bart Mertens, Ashwin Vanuffelen, Lauran Van Loy en Jorn Goossens over. Bij Punt/Larum werd Didier Geudens weggehaald en van Grobbendonk komt Yves De Lat over. Oliha Kinsley is een vrije speler die de verdediging van SKS Herentals volgend seizoen komt versterken.

Maar eerst is er nog SKS Herentals-Westmalle, zondagnamiddag 6/4 om 15u.